Delingsførerne deltager ved Gymnaestrada i Dornbirn i 2019
Delingsførerne er ikke et lukket hold og der er altid plads til nye gymnaster på holdet, der opfylder foreningens betingelser. Man skal således være aktiv og øvet gymnast. Se skrivelsen ved siden af.
Der vil ikke blive lavet specielle serier i forbindelse med deltagelsen i Gymnaestrada. Nye gymnaster vil således skulle deltage fra sæsonstart, deltage i træningerne og være indstillet på, at deltage i de øvrige opvisninger i løbe af sæsonen.
Vil du, som ny gymnast, vide mere om Gymnaestrada eller holdet er du velkommen til at kontakte Carsten Olsen, tlf.: 2145 3609.
Intro video til Gymnaestrada 2019

INFO BOKS

VIGTIGT - VIGTIGT

Træningen til gymnastradaen starter på lørdag den 22/6 kl 12-17 i Vindingehallen.
Samme sted træner vi torsdag den 27/6 kl 19-22.
Hvis vi gør brug af den træning der er den 29/6 (dagen før Bellinge) så er det i Himmelev Hallen kl 12-17 - men det bestemmer fru coach helt efter den 27/6

Husk, at det er ved at være tid til betaling af 2. rate 💸
2. rate er på 2.000 kr. og skal være indbetalt senest d. 30/11-2018.
Bank konto 9570 12648901
Mobilpay 91179 "Gymnastrada - Delingsførerne Roskilde"
Nogle af jer har indbetalt løbende, I slipper selvfølgelig med lidt mindre.
(3. rate kommer til februar og er igen på ca. 2.000 kr. )
🤗 Ha’ en god og dejlig uge 🤗

Braking news - hele den danske delegation incl hotel skal bo i Gotzis. Ti min m tog til Dornbirn.

Så er der nyt fra GymDanmark vedr. Landeaftener, Nordisk aften og FIG galla. Vi skal bestille billetter via GymDanmark. Hannah Berg står for koordinering af bestillinger på torsdag.
Læs om Landeaftnerne her events/national-performances
Da jeg kun kan lave et link pr. opslag får I lige link til FIG-galla i selvstændigt opslag.
Der er Nordisk aften om tirsdagen, hvor fire danske hold vil deltage (Grevinderne, Ollerup, Varde Motionsmix og Verdensholdet), og FIG Galla, hvor Gjellerup Sdr. er udtaget. Fig Galla
Billetterne til landeaftener koster (pr. person): 28 euro, 24 euro, 8 euro
Billetterne til FIG Galla koster (pr. person): 35 euro, 31 euro, 25 euro